تخفیف‌ها و قیمت جشنواره‌ها در قیمت فروش در نظر گرفته نمی‌شود
توجه : برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .

شهید محسن زیارتیShahid Mohsen Ziyarati

محل خدمت: بسیج مستضعفین شناسه ایثار شهید : 00000587 دسته: ,

شهید محسن زیارتی در سال ۱۳۴۴ در یکی از مناطق جنوب شهر تهران در یک خانواده مذهبی متولد شد. پدرش رضا و مادرش ، اقدس نام داشت. تا سوم متوسطه در رشته علوم تجربی درس خواند. بارها از دست گروهک های منافقین محله کتک می خورد ولی اعتقاد راسخی که محسن داشت او را به ادامه مبارزه وا می داشت. پدر بزرگوارش در تربیت محسن نقش بسزایی داشت و برای محسن الگو بود و محسن هر کاری را که انجام میداد با پدر مشورت میکرد و با راهنمایی های او انجام میداد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. تعصب دینی و و مذهبی خانواده بستر مناسبی برای رشد و تربیت او بود و این امر موجب گشت تا محسن از تربیت اسلامی برخوردار گردد.

 

در جبهه نیز ارزشهای والای اخلاقی او زبانزد همه بوده و با وجود سن کم و مدت کوتاهی که در جبهه بود یک الگو برای دیگران به شمار می رفت. شهید بزرگوار در فروردین سال ۱۳۶۱ در عمليات فتح المبین در منطقه عملیاتی شوش غرب رودکرخه مورد اصابت گلوله خمپاره قرار گرفت و شهد شهادت نوشید.

تلاوت سوره مبارکه الرحمن به نیت این شهید

تماس بگیرید

537 بار دیده شده مقایسه
شهیدی که برای رسیدن به شهادت ، هر شب نماز امام زمان عج الله را با 100 ایاک نعبد و ایاک نستعین میخواند. شهادتش درحالی بود که برای یاری دوستش که تیر خورده بود می رود و خود نیز همراه پرواز او می شود . پدر شهید محسن زیارتی نیز ، حاج رضا زیارتی به شهادت رسیده است.

شهید محسن زیارتی در سال ۱۳۴۴ در یکی از مناطق جنوب شهر تهران در یک خانواده مذهبی متولد شد. تعصب دینی و و مذهبی خانواده بستر مناسبی برای رشد و تربیت او بود و این امر موجب گشت تا محسن از تربیت اسلامی برخوردار گردد. در دوران کودکی از همان ۶ یا ۷ سالگی نماز خواندن را شروع کرد و با قرآن مأنوس شد. در محیط خانه فرزندی دوست داشتنی بود و در دوران نوجوانی الگوی مناسبی برای هم سن و سالان خود بود. از ۱۱ سالگی روزه گرفتن را شروع کرد و در فعالیتهای مذهبی و دینی شرکت داشت. در تحصیل خود بسیار تلاش میکرد و در زمره دانش آموزان ممتاز بود. نوجوانی بسیار فهمیده بوده و به پدر و مادر خیلی احترام می گذاشت. در دوران انقلاب با وجود سن کمی که داشت در فعالیتهای انقلابی شرکت میکرد، اعلامیه پخش میکرد، نوار تکثیر و توزیع میکرد و عاشق امام بود. بارها از دست گروهک های منافقین محله کتک می خورد ولی اعتقاد راسخی که محسن داشت او را به ادامه مبارزه وامی داشت. پدر بزرگوارش در تربیت محسن نقش بسزایی داشت و برای محسن الگو بود و محسن هر کاری را که انجام میداد با پدر مشورت میکرد و با راهنمایی های او انجام میداد. پس از شروع جنگ تحمیلی مدتی در پایگاه و فعالیت های بسیج عضویت داشت تا اینکه در سال ۱۳۶۰ به جبهه اعزام شد. در جبهه نیز ارزشهای والای اخلاقی او زبانزد همه بوده و با وجود سن کم و مدت کوتاهی که در جبهه بود یک الگو برای دیگران به شمار می رفت. شهید بزرگوار در فروردین سال ۱۳۶۱ در عمليات فتح المبین در منطقه عملیاتی شوش غرب رودکرخه مورد اصابت گلوله خمپاره قرار گرفت و شهد شهادت نوشید.

 

یک درس ؛ یک تکلیف

از خصوصیاتی که از این شهید بزرگوار یاد شده این است که ایشان نسبت به دروغ خیلی حساس بودند و از آن دوری میکردند و بسیار تأکید میکردند که از این عمل زشت پرهیز شود. دروغ گفتن یکی از آفتهای خطرناک زبان است و کلیدگناهان و سرچشمه تمام بدهیها و زشتیها است. مؤمن با فضیلت هیچگاه زبانش را به این خوی بد و زشت عادت نمی دهد چراکه دروغ از انسان شخصیتی کاذب و وارونه ساخته و اعتبار او را از بین می برد و اعتماد عمومی را سست میکند. ولی چون دروغ کار آسانی است و مایه زیادی نمی خواهد، متأسفانه بعضی از مردم به گمان آنکه زودتر به مقصد برسند به آن متوسل میشوند و چه بسا که در روز دهها دروغ میگویند و نقطه اوج فاجعه آنجاست که این گونه افراد نسبت به بازتاب منفی و عواقب شوم آن در زندگی فردی و اجتماعی نمی اندیشند و دروغ را به حساب زیرکی و زرنگی میگذارند و افراد راستگو را افرادی بی عرضه و بی سیاست می پندارند. ولی آنها از این نکته مهم غافلند که دروغ پردازی برخلاف فطرت پاک و شخصیت والای انسان است و نمی دانند که دروغ  دشمنی و ستیزه جویی با خداوند متعال و برخلاف فلسفه آفرینش پروردگار است زیرا او جهان را بر اساس صدق و راستی و حقیقت و درستی بنا نهاده است. چنان که در قرآن کریم آمده است: امروز (روز قیامت) روزی است که راستگویان از صداقت و درستی خود سود می برند.

برچسب:
اطلاعات کلی
نام و نام خانوادگی

محسن زیارتی نصرآبادی

نام مستعار

نام پدر

رضا

تاریخ تولد

1345/10/01

سن

16

تاریخ شهادت

1361/01/02

محل شهادت

شوش

شهادت در عملیات

فتح المبین

مزار شهید

بهشت زهرای تهران
قطعه 24 ردیف 115 شماره 48

درصد جانبازی

محله

سجاد جنوبی

اطلاعات سازمانی
حوزه بسیج

249 المهدی عج الله تعالی فرجه

محدوده پایگاه

پایگاه فعالیت

پایگاه مقاومت بسیج شهدای خیبر

مسجد فعالیت

مسجد امام خمینی(ره)

یگان خدمت

نیروی مقاومت بسیج

سمت و رتبه

رزمنده

رسته خدمت

ویژگی های شهید
فرهنگی مذهبی

فعال هیئات مذهبی

ورزشی

شغلی

دانش آموز

تحصیلات

دیپلم

رشته تحصیلی

علوم تجربی

محل تحصیل

دبیرستان یاسر

وصیت نامه شهید

در وصیت نامه شهید محسن زیارتی آمده است: از همه شما می خواهم که امام را دعا کنید و پیرو او باشید. برای پیروزی رزمندگان دعا کنید و حامی خون شهداء باشید. به دوستان سفارش میکنم که اگر می توانند به جبهه بیایند، اینجا کلاس درس و عشق است ؛ درس معنویت و اخلاص و ایثارگری و عشق به امام حسین علیه السلام . به پدر و مادر نیکی کنید و به آنها احترام بگذارید. خواهرانم نیز با رعایت حجاب حامی خون شهداء باشند چراکه حجاب آنها دژ محکمی است در برابر دشمن نفس.

گالری تصاویر شهید

گالری تصاویر شهید محسن زیارتی نصرآبادی


ویدئو

مزار شهید

لطفا پیش از ارسال دلنوشته خود درباره شهید موارد زیر را مطالعه و بررسی نمایید.

الف) متن دلنوشته شما قبل از انتشار در وبسایت ، به طور دقیق بررسی می گردد و پس از تایید با نام خودتان برای عموم منتشر می گردد. بنابراین خواهشمندیم در ارسال متن خود دقت نمایید.

ب) در صورتی که دلنوشته ارسالی شما دارای محتوایی باشد که بتوان روی آن کار بیشتری کرد ، با هماهنگی خودتان ، ویراستاران وبسایت از نظر ادبی آن را ویرایش نموده و پس از ایجاد شاخ و برگ مناسب ، نسبت به انتشار آن در بخش های دیگر وبسایت اقدام می نمایند.

ج) توجه نمایید که از انتشار محتوای دارای اصطلاحات و الفاظ نامناسب ، محتوای مغایر با قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران و هرگونه محتوایی که رنگ و بوی سیاسی و جناحی داشته باشد ، جدا معذوریم.

د) استدعا داریم که فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌ از‌ حدِ معمول ، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. تنظیمات دقیق متن ارسالی شما توسط ویراستاران وبسایت انجام می گردد.

اولین کسی باشید که خاطره شهید می نویسد “شهید محسن زیارتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دلنوشته ای برای این شهید نوشته نشده است.