تخفیف‌ها و قیمت جشنواره‌ها در قیمت فروش در نظر گرفته نمی‌شود
توجه : برای فیلتر کردن نمایش ها در نمودار بر روی عنوان هریک کلیک کنید .

شهید عبدالنبی باقری موسیانیShahid Abdul Nabi Bagheri Musiani

محل خدمت: بسیج مستضعفین شناسه ایثار شهید : 49007600 دسته:

ششم فروردین 1309 ، در اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش علی و مادرش، صغرا نام داشت. خواندن و نوشتن نمی دانست. کارمند بود. سال 1343 ازدواج کرد و صاحب دو پسر و سه دختر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. سیام بهمن 1364 ، در فاو عراق به شهادت رسید. از همان آغاز جنگ تحمیلی در جبهه های جنگ شرکت داشته اند و در قسمت مهندسی رزمی لشکر 27 محمدرسول اللہ ﷺ خدمت میکردند تا اینکه در عملیات والفجر 8 در اثر اصابت ترکش به جمجمه به مقام عظیم شهادت نائل آمدند. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.

تلاوت سوره مبارکه الرحمن به نیت این شهید

تماس بگیرید

54 بار دیده شده مقایسه

شهید عبدالنبی باقری موسیانی در سال 1309 در اصفهان به دنیا آمد. در طول مدت زندگی بر پرکتش صاحب 5 فرزند – 2 پسر و 3 دختر – شدند. فردی بود که از همان اوایل جوانی به مسائل دینی و مذهبی اهمیت می داد و تقوی و خلوص این جوان در میان همه مشهور بود و در زمره افرادی بود که در همه حال امر به معروف و نهی از منکر میکرد. به مسائل مادی و دنیوی توجه زیادی نداشته و بـدان دلبسته نبودند. همیشه سعی میکردند به سادگی زندگی کنند و از تجملات به شدت پرهیز می نمودند. در امور خیریه فعال بوده به طوری که کمتر کسی متوجه او می شدند و حتی خانواده او پس از شهادت متوجه این کار او شده بودند. همیشه به فرزندان خود نصیحت میکردند که به مادیات دل نبندید و همیشه پیرو ولایت و امامت باشید چراکه راه سعادت غافل نشدن از آخرت و تمسک به قرآن است. شهید باقری در اوایل انقلاب به عضویت بسیج درآمد و در آن فعالیتهای چشمگیری داشتند و با وجود اینکه دارای 5 فرزند بودند از همان آغاز جنگ تحمیلی در جبهه های جنگ شرکت داشته اند و در قسمت مهندسی رزمی لشکر 27 محمدرسول اللہ ﷺ خدمت میکردند تا اینکه در عملیات والفجر 8 در اثر اصابت ترکش به جمجمه به و عظیم شهادت نائل آمدند.


یک درس ؛ یک تکلیف

شهید باقری در وصایای خود از تربیت اسلامی نام برده است. انسان ترکیبی از جسم مادی و غرائز آن و روح الهی و قوای آن است و این دو در یکدیگر تأثیر می گذارند و تربیت و پرورش هر دو و سالم نگهداشتن آنها از فساد، موجب هماهنگی و وحدت در مجموعه وجود انسان می شود. اعمال و حالات جسم در کمال و انحطاط روح مؤثر است و پاکی و ناپاکی روح در فعالیتهای بدن اثر می گذارد، بنابراین پرورش و نگهداری جسم باید در کنار پرورش و نگهداری و مراقبت روح انجام گیرد. تربیت جسم و جان و همساز قرار دادن این دو ذخایر باطنی را ظاهر می سازد و معرف شخصیت انسان در زندگی فردی و اجتماعی می شود. لذا در تعریف تربیت بایستی به هر دو بعد مادی معنوی توجه شود زیرا هماهنگی استعداها و قوای مادی و معنوی انسان در صورتی حاصل میشود که هر دو بعد مورد مراقبت و پرورش قرار گیرند و به سوی هـدف مطلوب و شایسته مقام انسانی که تأدیب و متخلق شدن به اخلاق الهی است، سوق داده شوند. حضرت امیر مؤمنان علی ( علیه السلام) فرمودند: کسی که به آداب الهی تربیت یابد. آن تربیت او را به رستگاری جاودان می رساند.( ۷۰ ) و از آن مهمتر اینکه تربیتی که به تزکیه پیوسته باشد، عقل را در انسان زنده می سازد همان عقلی که حضرت امام صادق (علیه السلام) می فرماید: عقل آن است که خدای رحمان به وسیله آن پرستش شود و بهشت کسب گردد.  علم به وسیله تزکیه بر مرکب عقل سوار می شود و انسان را به هدفهای عالی و کمالات الهی می رساند آنچنانکه حضرت امیر مؤمنان علی (علیه السلام ) فرمودند: عقل مرکب علم است.

برچسب:
اطلاعات کلی
نام و نام خانوادگی

عبدالنبی باقری موسیانی

نام مستعار

نام پدر

علی

تاریخ تولد

1309/01/06

سن

55

تاریخ شهادت

1364/11/30

محل شهادت

جزیره فاو

شهادت در عملیات

والفجر 8

نحوه شهادت

حوادث ناشی از درگیری

مزار شهید

بهشت زهرای تهران
قطعه 53 ردیف 117 شماره 2

درصد جانبازی

محله

اطلاعات سازمانی
حوزه بسیج

249 المهدی عج الله تعالی فرجه

محدوده پایگاه

پایگاه فعالیت

پایگاه مقاومت بسیج شهدای خیبر

مسجد فعالیت

مسجد مسلم ابن عقیل علیه السلام

یگان خدمت

نیروی مقاومت بسیج

سمت و رتبه

رزمنده

رسته خدمت

ویژگی های شهید
فرهنگی مذهبی

فعالیت فرهنگی

ورزشی

شغلی

تحصیلات

پایان دوره ابتدایی

رشته تحصیلی

محل تحصیل

وصیت نامه شهید

شهید باقری در وصیتنامه خود می نویسد: به بهای خون این عزیزان است که قدم برمی داریم و برپا ایستاده ایم. به بهای خون آنها است که اکنون پس از گذشت قرنها از واقعه کربلا توانسته ایم در برابر تمامی استکبار جهانی مقاومت نماییم. اگر نبود خون شهدا، اگر نبود این بدنهای تکه تکه شده بر روی زمین، مجالی برای مژه برهم زدن نبود، ای همسرم و ای تمامی همسران شهدا، بر خدا توکل داشته باشید که با آن حل مشکلات سهل است و شما به فاطمه زهرا ( علیها السلام ) اقـتـدا نمایید. فرزندان عزیزم: همیشه به یاد مستمندان باشید و برنامه زندگی خود را طوری تنظیم کنید که به جای نشست و برخاست با افراد دنیا پرست، با فقرا هـمنشین شوید و از آنـان بـه طـریقی دلجویی نمایید. دخترانم بدانند که حجاب آنها باعث خواهد شد که در آینده برای تربیت فرزندانی صالح موفق باشند. در آینده نسلهایی خواهند آمد که شما بایستی پیام و کلام ما را به آنها برسانید و با تربیتی اسلامی آنها را هدایت نموده و ذخیره ای برای دین و اسلام و ایران بسازید. برادرانم توجه نمایید که اگر گرد محور ولایت جمع شویم هیچ قدرتی نمی تواند بر ما غالب شود و ما فقط بـا وجـود تفرقه است که شکست خواهیم خورد و نگذارید که این تفرقه ایجاد شود چـرا کـه امـام عـزیزمان هـمیشه می فرمودند که رمز پیروزی وحدت کلمه است. شهید باقری با بیان ایـن جـمله به وصایای خود پایان می بخشد: وحدت کلمه ، اخلاص و پیروی از ولایت را نصب العین خود قرار دهید.

تصویر مزار شهید

شهید عبدالنبی باقری موسیانی
تصویر مزار شهید عبدالنبی باقری موسیانی

لطفا پیش از ارسال دلنوشته خود درباره شهید موارد زیر را مطالعه و بررسی نمایید.

الف) متن دلنوشته شما قبل از انتشار در وبسایت ، به طور دقیق بررسی می گردد و پس از تایید با نام خودتان برای عموم منتشر می گردد. بنابراین خواهشمندیم در ارسال متن خود دقت نمایید.

ب) در صورتی که دلنوشته ارسالی شما دارای محتوایی باشد که بتوان روی آن کار بیشتری کرد ، با هماهنگی خودتان ، ویراستاران وبسایت از نظر ادبی آن را ویرایش نموده و پس از ایجاد شاخ و برگ مناسب ، نسبت به انتشار آن در بخش های دیگر وبسایت اقدام می نمایند.

ج) توجه نمایید که از انتشار محتوای دارای اصطلاحات و الفاظ نامناسب ، محتوای مغایر با قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران و هرگونه محتوایی که رنگ و بوی سیاسی و جناحی داشته باشد ، جدا معذوریم.

د) استدعا داریم که فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌ از‌ حدِ معمول ، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. تنظیمات دقیق متن ارسالی شما توسط ویراستاران وبسایت انجام می گردد.

اولین کسی باشید که خاطره شهید می نویسد “شهید عبدالنبی باقری موسیانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دلنوشته ای برای این شهید نوشته نشده است.